lauantai 21. elokuuta 2010

Hämeentiellä

Aitakirjontaa
Neulegraffiteista on siirrytty karjalaiseen kirjontaan. Tuli ihan oma seitsemännen luokan virvittäinompelu ja yliopiston karjalaiset kirjontaharjoitukset mieleen.

Bongasin tämän matkalla ystävälleni. Kirjontaa voi mennä ihailemaan Hämeentielle sinne Kurvin päähän, tarkempi osoite: Siltasen ja Kurvin välissä :)

Tässä piti olla myös tallenne viime lauantaisesta M.I.A.:n keikasta, onneksi Flickr ei osannut tulkita nauhoitusta. Äänenlaatu oli heikompaa kuin ala-arvoista. Flow'sta sen verran, että taas pääsi jonottamaan :( Vesi loppui baareista, eikä kaikista baareista edes saanut alkoholittomia juomia. Kivakiva. Raskaana olevaa käytettiin rankasti hyväksi, piti juoda kaverin limusta osa, että pulloon sai tilaa viskille. Silti, ensi vuonna uudestaan, musiikki oli kaiken edellä mainitun arvoista!

Powered by Qumana

2 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Näin karjalaisena olen ihastuksesta mykistynyt! Mie olen aina inhonnut noita tollasia aitoja, kun ne on niin rumia, mutta väliaikasena piristeenä tuo voisi toimiakin.

Johanna kirjoitti...

Näin tän lisäämänäsi Käspaikan fb-kuvissa ja ihan vahingossa satuin livenäkin huomaamaan sen taannoin Hesassa käydessäni! Hauskoja ympäristön piristyksiä!